Maak je personeel productief met de juiste tools

Abonneer je gratis op Techzine!

Werknemers zijn essentieel voor het succes van een mkb’er. De technologie waarvoor je binnen je organisatie kiest, heeft echter een grote invloed op hun ervaring en prestaties. Enkel de juiste tools zorgen voor tevredenheid en productiviteit.

Wanneer werknemers blij zijn, zijn klanten dat volgens verschillende studies doorgaans ook. Bovendien is goed personeel een schaars goed: goede mensen tevreden houden, betekent dat je ze ook in je bedrijf kan houden. De rol die technologie daarbij speelt, kan je niet onderschatten. De juiste tools maken niet alleen dat iemand zijn werk kan uitoefenen, ze moeten er ook voor zorgen dat de werknemer zich gesterkt en betrokken voelt.

Verwachtingen van werknemers

Veel bedrijven zorgen wel voor inspiratie en motivatie voor hun medewerkers, maar ze vergeten dat een juiste toolset even belangrijk is voor de productiviteit en algemene tevredenheid. Uit onderzoek door Forrester in opdracht van Lenovo blijkt dat werknemers bij mkb’ers inderdaad ontevreden zijn over de tools waarover ze beschikken. Vaak zijn werkgevers echter niet op de hoogte van het probleem. Het onderzoek toont aan dat mkb’ers meer moeten inzetten op moderne en flexibele technologische hulpmiddelen, zoals laptops in de plaats van verouderde desktops, cloud- en samenwerkingstools en mobiele apparaten.

In onderstaande white paper vind je niet alleen de details van het onderzoek, maar ontdek je ook welke weg je moet volgen om je onderneming digitaal actueel te maken en het personeel van de juiste hulpmiddelen te voorzien.

Maak je personeel productief met de juiste tools

Voor meer informatie vul onderstaand formulier in, je ontvangt de informatie direct per e-mail.