2min

Steeds meer organisaties werken data gedreven, maar hoe pak je dat aan? Meerwaarde bieden door data gedreven te gaan werken klinkt natuurlijk heel mooi. Je hebt een data science-team nodig, maar dat is nog geen garantie tot succes. Daar komt meer bij kijken. We gaan in gesprek met OHRA om te horen hoe de verzekeraar data science toepast.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.

De verzekeringswereld is een wereld met veel verschillende stakeholders, maar ook met veel processen en afdelingen. Daar kan je met de juiste data science-insteek een hele hoop automatiseren en verbeteren. Ook kan er gezorgd worden voor meer inzichten in producten en processen. Bij OHRA werken ze in het data science-team ook met machine learning en LLM’s om de organisatie te versterken. We gaan in gesprek met Antal Nusselder, lead data scientist bij OHRA om hier meer over te weten te komen. 

Eerdere afleveringen van Techzine Talks:

Techzine Talks seizoen 3

Techzine Talks is alweer toe aan zijn derde seizoen. Coen en Sander zijn medio 2021 begonnen met deze enterprise IT podcast en hebben in 2022 elke week de luisteraars geïnformeerd over de laatste IT-actualiteit, informatie rondom techevents of middels diepgang over IT-trends. Ook in 2023 gaan we door met deze zakelijke enterprise IT podcast. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten, het doel is elke maandagmiddag rond de lunch, soms iets later.

We hopen uiteraard op jullie steun als luisteraar! Door je te abonneren, afleveringen te delen en ons te beoordelen via Apple iTunes of Spotify. Ook staan we open voor feedback en kan je onderwerpen insturen per e-mail.