2min

We waren recent te gast op VMware Explore in Barcelona. Daar presenteerde het bedrijf de nieuwste VMware software en sprak het over productontwikkelingen. Zo ging het onder meer over de mogelijkheden om een soevereine cloud te creëren met VMware-technologie, maar ook over de weg van cloud chaos naar cloud smart.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.

Een groot gedeelte VMware Explore was een herhaling van VMware Explore US uit Augustus. Toch was er voldoende te presenteren om het Europese event te rechtvaardigen. Zo kwamen vSphere 8 en vSAN 8 beschikbaar. Ook Project Northstar is erg interessant, waarmee je in meerdere clouds dezelfde netwerkpolicies kan toepassen.

Voor deze podcast ontvingen we Boudewijn Aelbers op de redactie, hij is verantwoordelijk voor de pre-sales organisatie binnen VMware Benelux. Met hem gingen we in gesprek over alle productaankondigingen en ontwikkelingen bij VMware. Onder meer over voorgaande onderwerpen, maar ook over VMware Aria, VMware Azure Solutions, VMware Cloud on AWS, Carbon Black, SD-Wan soft-client en Workspace One.

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks informatie

Na een succesvolle start in 2021 gaat Techzine Talks in 2022 door met een nieuw seizoen. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten. Elke maandagmiddag een nieuwe aflevering. We hopen op jullie steun als luisteraar! Stuur onderwerpen in en deel de afleveringen die je boeiend vindt met je collega’s. Ook is feedback altijd welkom, we horen het graag!