NetSuite is het ERP voor de mid-market, maar wat is mid-market?

NetSuite is het ERP voor de mid-market, maar wat is mid-market?

NetSuite positioneert zich al jaren als een ERP-speler voor de mid-market. Op zich een prima strategie, maar wat is nu precies de mid-market? Die definitie is in Nederland heel anders dan in de Verenigde Staten. We brachten vorige maand een bezoek aan SuiteWorld, de jaarlijkse conferentie van NetSuite, en dat was een mooi moment om die vraag te beantwoorden. Iets wat uiteindelijk een stuk lastiger bleek te zijn dan we hadden verwacht.

Luister elke week door je te abonneren via: SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of een andere dienst.

Wat we kunnen verklappen is dat veel organisaties die nu tegen de limieten van hun Exact of AFAS ERP aanlopen, hoogstwaarschijnlijk ook prima met NetSuite in zee kunnen.  

Verder bespreken we uiteraard wat er is aangekondigd en hoe NetSuite zich verhoudt tot de concurrentie. Al met al een grote update rondom NetSuite.

Luister ook naar de podcast die we eerder opnamen over ERP:

De opkomst van cloud ERP

Eerdere afleveringen Techzine Talks:

Meer afleveringen

Techzine Talks informatie

Na een succesvolle start in 2021 gaat Techzine Talks in 2022 door met een nieuw seizoen. Je kan elke week een nieuwe podcast van ons verwachten. Elke maandagmiddag een nieuwe aflevering. We hopen op jullie steun als luisteraar! Stuur onderwerpen in en deel de afleveringen die je boeiend vindt met je collega’s. Ook is feedback altijd welkom, we horen het graag!