1 min

Tele2 heeft vorig jaar het snelste 4G-netwerk van Nederland gelanceerd. Nu Tele2 haar eigen 4G-netwerk heeft, is het ook druk bezig met het uitbreiden van haar assortiment aan smartphones en mobiele besturingssystemen. Het aanbod is inmiddels al flink gegroeid en Tele2 biedt nu alle mobiele besturingssystemen aan.

Naast de ruime keus aan Android-smartphones biedt Tele2 nu ook de iPhones van Apple aan. Het telecombedrijf wil echter ook benadrukken dat Windows 10 Mobile niet ontbreekt in het assortiment. Tele2 heeft zowel de Lumia 950 als de Lumia 950 XL in het aanbod opgenomen.

Tele2 heeft op dit moment ook een heel scherp aanbod met de Lumia 950. Wanneer je een abonnement bij Tele2 afsluit in combinatie met de Microsoft Lumia 950, dan krijg je daar een gratis Zens Wireless Charger bij om de Lumia 950 draadloos op te laden. Dit kan al vanaf 30 euro per maand.

De Microsoft Lumia 950 is een zeer krachtige smartphone met het allernieuwste Windows 10 Mobile-besturingssysteem. Ook biedt dit toestel ondersteuning voor Continuum. Dit geeft de mogelijkheid om je smartphone te gebruiken als een echte pc. Je kan de smartphone namelijk aansluiten op een monitor, toetsenbord en muis. Het scherm wordt vervolgens automatisch opgeschaald naar een echte Windows 10 pc-omgeving.

Dit artikel is een ingezonden bijdrage van een partner.