min

Tags in dit artikel

, ,

Vandaag, 22 oktober 2004, ontvang ik van Piet0r een keurige mail. In deze mail schrijft hij dat hij per direct wil stoppen met zijn huidige taken op Tweakzone als nieuwsposter. Een stukje uit zijn email:

… is het voor mij niet meer mogelijk mijn taken op TweakZone te verrichten zoals ik dat graag zou willen. Hierbij speelt tijdgebrek een grote rol. Het constant posten van nieuwsberichten gaat me niet goed af en punten uitdelen kan bijna niet meer.

Vandaar dat ik beter kan stoppen met mijn werkzaamheden als crew lid en misschien wel plaats kan maken voor iemand anders die meer tijd kan besteden aan TweakZone.

Dit betreuren wij natuurlijk enorm, Piet0r was erg actief met het plaatsen van nieuws. Bij deze willen ik hem namens iedereen uit de crew bedanken voor zijn inzet als nieuwsposter. Piet0r, het gaat je goed, en we zien je vast nog wel rondhangen als member!

Nieuwe, goede nieuwsposters zijn zeker welkom in de crew op dit moment. Mocht je al een tijdje kriebels hebben om zelf het nieuws te verzorgen op Tweakzone, neem dan contact op met Amstel76 of mij (Lexus).