Beste Bezoekers en Leden,

Naar aanleiding van het Promoot Techzine topic en al een eerdere vergadering binnen de crew. Zijn veel mensen van mening dat Techzine meer banners beschikbaar moet stellen.

Natuurlijk had ik nu zelf 10 banners uit mijn mauw kunnen schudden. Maar ik denk dat onze bezoekers en leden dat ook kunnen!

Valt er ook nog wat te winnen?
Ja, om ervoor te zorgen dat jullie gemotiveerd zijn en graag aan de slag gaan om de mooiste banner te maken, zetten wij er mooie prijzen tegenover. We hopen op iets van 20/25 inzendingen en we willen dan de +- 10 mooiste banners op een pagina zetten die beschikbaar zijn om naar ons toe te linken.

We geven 3x een Xbeam Gyrotwister weg (max 1 per persoon).

Voor meer info zie: http://www.gyrotwister.com

(alle crewleden hebben kort geleden een gyrotwister ontvangen dus voor meningen over die dingen kan je bij de crewleden terecht.)

De banner formaten:
Soort banner width x heigth voorkeur
Button 120 x 60;
Half Banner 234 x 60;
Banner 468 x 60; x
SkyScraper 120 x 600; x
Rectangle 335 x 280; x
Leaderboard 728 x 90; x

(in bovenstaande formaten mogen banners worden ontworpen. Het mooiste is natuurlijk een serie maar dit is niet noodzakelijk)

Technische Eisen:
– Banner mag zowel in Gif als in Flash worden gemaakt;
– Indien de banner in flash is, ontvangen wij ook graag de .fla file;
– Maximaal 30kb (.swf en .gif, niet de fla natuurlijk);
– Gelieve geen geluid in de banner te gebruiken mits dit apart ingeschakeld kan worden door de bezoeker als hij naar de banner kijkt;

Ik heb een banner gemaakt wat nu?
In dit forum topic: http://forum.techzine.nl/forum/list_messages/65826 staan alle inzendingen en kan jij ook je banner in plaatsen. Op 6 maart zullen wij gaan kijken wat er is binnen gekomen en welke mensen er gewonnen hebben. En welke banners we beschikbaar stellen om naar Techzine te linken….

Deze contest loopt tot 6 maart
Indien er nog vragen zijn kunnen deze in dit topic worden gesteld of per e-mail aan coen@dolphin-is.nl

Ik hoop dat jullie dit een leuke contest vinden. En veel succes!