Lancering Galaxy S III mogelijk toch in april

Mobile

Wanneer de Galaxy S III, het nieuwe vlaggenschip van Samsung, daadwerkelijk gelanceerd zal worden, dat weet niemand op dit moment. Volgens recente geruchten zal het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf rond 22 mei het nieuwe toestel lanceren. Vandaag zijn er echter verhalen opgedoken dat de lancering van het toestel naar voren geschoven zal worden en in april zal plaatsvinden.

Volgens diverse media heeft Kim Young-Ha, de president van Samsung China, dat gezegd tegen de Chinese pers. De vervroegde lancering maakt onderdeel uit van een nieuwe strategie om een nog groter marktaandeel op de smartphonemarkt na te streven. Tot op heden heeft Samsung geweigerd officiële mededelingen te doen over de lanceringsdatum van de Galaxy S III, hoewel het bedrijf wel heeft aangegeven dat deze datum in de eerste helft van 2012 zal vallen.

Aanvankelijk zou de Samsung Galaxy S III op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona aan het publiek onthuld worden. Samsung besloot om de onthulling van het toestel niet op deze beurs te laten plaatsvinden, maar een eigen evenement in het leven te roepen. Wanneer dit evenement zal plaatsvinden heeft Samsung tot op heden nog niet officieel medegedeeld. De laatste geruchten suggereren dat dit in mei zal gebeuren.

Er gingen al eerder geruchten dat Samsung haar nieuwste vlaggenschip in april zou tonen, maar Samsung ontkende deze berichten. Nu een topman van het Zuid-Koreaanse technologiebedrijf april noemt als lanceringsdatum, mogen we ervan uitgaan dat er een kern van waarheid in zijn verhaal zit.

Over de specificaties van de Galaxy S III kunnen we op dit moment nog niets met zekerheid zeggen. Volgens de meest recente berichten beschikt het nieuwe vlaggenschip over een 8 of 12 megapixel camera aan de achterkant, een 1,3 megapixel camera aan de voorzijde, een 4,8 inch full HD-scherm en een 1,5 GHz quadcore-processor. Tevens zou het mogelijk zijn om de het toestel draadloos op te laden. Wat er van deze specificaties klopt zullen we moeten afwachten tot de officiële lancering.

Samsung Galaxy S8 SM-G950F 4G 64GB Grijs smartphone

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
4_sterren€ 589.99Bekijken
5_sterren€ 595.00Bekijken
5_sterren€ 599.00Bekijken
4_sterren€ 628.00Bekijken