Google+ meer gewaardeerd dan Facebook

Apps & Software

Sinds een jaar heeft Facebook concurrentie van Google+. Ondanks dat Facebook al veel langer op de markt is en veel meer gebruikers geniet, hebben de gebruikers wel meer waardering voor Google+. Dit blijkt uit een onderzoek van de American Costumer Statisfaction Index.

In dit onderzoek wordt de tevredenheid van Amerikaanse gebruikers gemeten over bedrijven en diensten. Uit het onderzoek onder sociale media blijkt dat Google+ het een stuk beter doet als concurrent Facebook. Het sociale netwerk van Google behaalt namelijk een score van 78 van de 100. Het bedrijf van Mark Zuckerberg, Facebook, komt niet hoger dan een magere 61 van de 100. Google+ kent zo’n 150 miljoen actieve gebruikers en Facebook zit inmiddels op 900 miljoen gebruikers.

Facebook zou zich over deze score wel degelijke zorgen moeten maken. De score is namelijk een daling van bijna acht procent ten opzichte van vorig jaar. Ondanks dat Facebook 750 miljoen gebruikers meer heeft dan Google+ wil dat niet automatisch zeggen dat het ook beter is. ‘Wanneer Facebook geen druk voelt om de waardering van klanten te verbeteren, kan dit in de toekomst sneller veranderen’ stelt ForeSee’s CEO Larry Freed. ForeSee is een van de partners van het ACSI welke meewerkt om dit rapport samen te stellen.

Google Chromecast 2

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 39.00Bekijken
5_sterren€ 39.00Bekijken
4_sterren€ 39.00Bekijken
4_sterren€ 39.00Bekijken