‘Samsung komt met Retina-killer’

Hardware
‘Samsung komt met Retina-killer’

Sasmung is volgens de geruchten bezig met de ontwikkeling van een scherm dat een ware Retina-killer moet gaan worden. Het aantal pixels per inch zou namelijk hoger liggen dan bij het scherm van concurrent Apple.

Samsung hoopt met de ontwikkeling van dit scherm zijn concurrenten opnieuw te slim af te zijn. In eerdere toestellen van Samsung vinden we veelal AMOLED-schermen. Ook bij de ontwikkeling van dit nieuwe scherm zou het opnieuw om dit type scherm gaan. Echter, dit keer zou het aantal pixels per inch op een getal van 350 uitkomen. Apple heeft er, ter vergelijking, 326 in nieuwe producten als de iPhone 4, 4S, de nieuwe iPad en de nieuwe MacBook Pro’s.

De steeds grotere aantallen pixels per inch zorgen ervoor dat mensen steeds minder goed aparte pixels op het scherm kunnen zien. Dit komt op zijn beurt weer neer op het feit dat een afbeelding op een scherm dan steeds meer op een echter foto gaat lijken. Waar bij een Retina-display het al moeilijk is om afzonderlijke pixels waar te nemen, wil Samsung hier dus nog eens overheen.

Apple iPhone 6 Plus 16GB 4G Zilver

 WinkelBeoordelingPrijs inclusief Porto
5_sterren€ 412.00Bekijken
5_sterren€ 439.00Bekijken