Facebook telt meer dan 1 miljard gebruikers

Apps & Software
Facebook telt meer dan 1 miljard gebruikers

Facebook heeft bij monde van haar CEO Mark Zuckerberg bekend gemaakt dat het sociale netwerk sinds deze morgen meer dan één miljard actieve gebruikers heeft. Zuckerberg bedankt alle gebruikers voor het mogelijk maken van deze prestatie.

"Sinds vanmorgen, zijn er meer dan een miljard mensen die Facebook maandelijks gebruiken.", zo schreef Zuckerberg in een status-update via zijn eigen account. Alle gebruikers die het bericht lezen worden bedankt voor het mede mogelijk maken van deze prestatie voor Zuckerberg en zijn team.

"Een miljard mensen helpen om met elkaar te verbinden is geweldig, genoegdoenend en hetgeen uit mijn leven waar ik het meest trots op ben. Ik ben vastberaden om Facebook elke dag beter te maken voor jou. Hopelijk zijn we samen in staat om de rest van de wereld met elkaar te verbinden."

Facebook is met deze aantallen veruit het grootste sociale netwerk ter wereld, maar gezien de wereldpopulatie van onze planeet zo’n zeven miljard mensen telt, is er nog een hoop winst te behalen. Het aandeel van Facebook steeg na de bekendmaking met ongeveer een procent.