1 min

Tags in dit artikel

,

Vandaag introduceert Plantronics de MX150. Deze headset combineert het stabiele, onopvallende oordopje van de MX100-headset met een microfoonarm van topkwaliteit. De MX150 is de enige headset met oordopje die onopvallend is, niet uit het oor valt en ook beschikt over een korte microfoonarm die beweegbaar is en waarvan de microfoon omgevingsgeluid wegfiltert, waardoor uitstekende geluidskwaliteit is gegarandeerd. De nieuwe headset is bedoeld voor bestaande gebruikers die graag het stabiele, onopvallende oordopje van de MX100 gebruiken, maar ook de beste geluidskwaliteit en het stijlvolste ontwerp willen.

De stabiliteit van het oordopje wordt gewaarborgd door de FlexGrip, een flexibel oorklemmetje dat eenvoudig te bevestigen is op het oor. Doordat de microfoonarm flexibel kan hij precies naar de wens van de gebruiker worden ingesteld. Gavin Sear, productmanager Europa voor headsets voor computers en mobiele telefoons zegt: “De MX150 is ontworpen voor de consument die alles tegelijk wil: een headset die comfortabel is, onopvallend, kwalitatief hoogwaardig en stijlvol. De MX150 voldoet daar aan.”

Er zijn acht versies van de nieuwe headset beschikbaar afhankelijk van de mobiele telefoon van de gebruiker. Ze zijn geschikt voor SonyEricsson, Nokia, Motorola, Samsung en Siemens telefoons. De headsets kosten € 24,99.