1 min

Tags in dit artikel

, ,

T-Mobile sprak de afgelopen tijd vooral over de nieuwe Dell Streak 7 en Motorola’s Xoom tablet. Nu heeft T-mobile ook een handje vol specificaties en details vrijgegeven over een nieuwe LG G-Slate tablet van 8,9 inch welke zal gaan draaien op de nieuwe Android Honeycomb.

Uit de verklaring van T-Mobile blijkt dat de G-slate een 1 GHz dual-core Tegra 2 processor aan boord zal krijgen met een opslagcapaciteit van 32 GB. Daarnaast zal de LG tablet beschikken over een gyroscoop en een accelerometer. De tablet wordt zoals eerder aangegeven 8,9 inch groot en krijgt een schermresolutie van 1280X720 pixels, waarmee het mogelijk zal zijn om HD-Ready en 3D content af te spelen.

Op de achterzijde van de G-slate zullen 2 camera’s te vinden zijn die in staat zijn om in 1080P in 3D op te nemen. Op de voorzijde zal nog een derde camera te vinden zijn welke gebruikt kan worden bij het videobellen, zoals bijvoorbeeld met Skype. Om de opgenomen 3D video’s te kunnen bekijken zal wel gebruik gemaakt moeten worden van een speciale bril. Jammer genoeg maakt de G-slate niet gebruik van de Optimus 3D-technologie, waar wij eerder over berichten, bij deze technologie is geen bril nodig.

Wat de LG G-slate zal gaan kosten is nog niet bekend. Verwacht word dat de release in de lente van dit jaar zal zijn.