1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Hoe zet je de mogelijkheden van 5G en het Internet of Things om in kansen voor je bedrijf? Hoe verdien je er daadwerkelijk geld mee? In een e-book dat we aanbieden, krijg je inzicht in de vijf stappen op weg naar een concrete businesscase.

Het bedrijfsleven omarmt het IoT, een ontwikkeling waarbij verschillende apparaten verbonden zijn met het internet en data kunnen uitwisselen. Ondertussen zijn er al drie keer zoveel apparaten verbonden met het internet als er mensen zijn op aarde. Volgens de brancheorganisatie GSMA zullen er naar verwachting wereldwijd in 2025 25 miljard IoT-verbindingen zijn.

De drijvende kracht achter IoT zijn 5G-netwerken. Met deze nieuwe generatie mobiele netwerken kunnen tot 1 miljoen apparaten per vierkante kilometer worden verbonden met het internet. Met IoT zetten we de stap om onze fysieke wereld te digitaliseren. Hierdoor kun je bedrijfsprocessen vergaand optimaliseren en nieuwe verdienmodellen realiseren. Maar hoe geef je dat vorm? Hoe zet je de mogelijkheden van IoT en 5G om in een concrete businesscase?

Precies daar gaat het e-book op in. Ben je benieuwd hoe jij kansen kunt benutten met 5G en IoT? Via onderstaand formulier kun je het e-book downloaden en alles te weten komen over het creëren van een concrete businesscase.