1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Sinds gisterenavond is de Gmail applicatie beschikbaar voor iOS. Echter is de applicatie inmiddels al weer offline gehaald. De applicatie zou nog teveel bugs bevatten waardoor deze niet goed werkt. Google heeft er daarvoor zelf voor gekozen om de applicatie tijdelijk terug te trekken.

De nieuwe applicatie van GMail voor iOS heeft last van een bugs die enkele belangrijke features van de applicatie in de weg staan. De bugs zouden namelijk de notificaties verhinderen en ervoor zorgen dat de gebruikers bij de eerste keer opstarten van de applicatie een foutmelding krijgen. Om die reden heeft Google ervoor gekozen om de applicatie tijdelijk weer offline te halen tot zij de problemen hebben kunnen verhelpen.

Iedereen die de applicatie al heeft gedownload kan deze gewoon blijven gebruiken. Logischerwijs zal men dan wel hinder kunnen ervaren door deze bug. Wanneer Google het probleem heeft verholpen zullen deze gebruikers een update voor de applicatie aangeboden krijgen. Google is pas laat op de markt gekomen met een eigen applicatie en had de lancering hiervan graag anders zien verlopen. Google heeft nog geen verwachte datum opgegeven wanneer de problemen verholpen zullen zijn.