1 min

Tags in dit artikel

, , , , , , ,

Het zou mogelijk kunnen zijn dat we in de toekomst een Google Nexus 7-tablet met 3G-connectiviteit tegemoet zien komen. Geruchten over een aanstaande 3G-variant ontstonden aan de hand van informatie die gedeeld wordt door het Taiwaneese NNC,vergelijkbaar met de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC). De FCC is verantwoordelijk voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie in Amerika.

Naast een ontbrekende camera aan de achterzijde van de Google Nexus 7 stoorden een aantal personen zich ook aan het ontbreken van 3G-connectiviteit op de Google Nexus 7. Hier lijkt in de toekomst mogelijk verandering in te komen. Het Taiwanese NCC liet weten data in zijn systeem te hebben van een "Asus Pad" met onder andere WCDMA- en 3G-connectiviteit.

Het feit dat aangenomen wordt dat het hier een Nexus-tablet betreft, zit hem niet in de Asus Pad-naam maar in het modelnummer in het NCC-bestand. Het modelnummer van de reeds uitgebrachte Google Nexus 7-tablet is ME370T. Het modelnummer van de "Asus Pad" met WCDMA- en 3G-connectiviteit is ME370TG, waarbij wordt aangenomen dat de G aanduidt dat de tablet overweg kan met datanetwerken.