1 min

We hebben vanuit iPhone-Cases.nl melding gekregen dat de website twee categorieën van hoesjes heeft toegevoegd. Te weten voor de iPhone 5S en 5C, de twee nieuwe smartphones die Apple vermoedelijk op 10 september zal presenteren.

iPhone-Cases.nl neemt in aanloop naar dat evenement dus alvast een voorschot en heeft hoesjes voor Apple’s nieuwe apparaten alvast online gezet. De webwinkel geeft tegenover Techzine aan dat het de hoesjes voor de iPhone 5S voorlopig onder een aparte categorie heeft gezet. Men houdt nog een slag om de arm; Apple zou de afmeting van het toestel of de locatie van knoppen bijvoorbeeld nog kunnen wijzigen al lijkt dat niet aannemelijk. Ook wat de iPhone 5C wordt er nog voorzichtig gehandeld; iPhone-Cases houdt er rekening mee dat deze smartphone niet in Nederland wordt uitgebracht en dat deze bedoeld is voor opkomende economieën.

In de webshop zijn op dit moment enkel hoesjes van SwitchEasy te vinden, welke binnenkort leverbaar zullen zijn, maar al wel te bestellen zijn. iPhone-Cases hoopt binnenkort hoesjes van grote accessoirefabrikanten als Belkin, Incase en Incipio toe te kunnen voegen.

Het huidige aanbod van iPhone-Cases voor de iPhone 5S en 5C kan je alvast bekijken in de webshop. Klik hier voor de hoesjes voor de iPhone 5S en klik hier voor hoesjes voor de iPhone 5C.