1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

In een interview met Gamesindustry heeft Bethesda laten weten dat ze bezig zijn met een titel voor de Wii. Het spel heeft een andere doelgroep dan de meeste spellen op de Wii, Bethesda wil kijken of er een markt is voor spellen als dit.

Het interview bestaat uit twee delen, deel 1 en deel 2. Sean Brennan managing director van Bethesda Europe beantwoordde de door Gamesindustry gestelde vragen. Er werd door Gamesindustry gevraagd of ze bij Bethesda een markt zien voor een 18+ spel, Sean Brennan gaf aan dat hij zelf niet met zijn familie op de bank een 18+ spel zou gaan spelen. Toch denken ze bij Bethesda dat er wel een markt is voor spellen georiënteerd op volwassen.

Bethesda is niet de eerste die een 18+ spel wil gaan uitgeven op de Wii. SEGA bracht eerder al MadWorld en House of the Dead: Overkill uit. Ook Electronic Arts komt met een 18+ spel voor de Wii, genaamd Dead Space: Extraction. Over Bethesda’s spel is echter nog niks bekend. Verder geeft Sean Brennan nog antwoord op een aantal vragen over de voor- en nadelen van downloadable content, de impact op verkopen en meer.