WhatsApp laat je betalen voor abonnement van vriend

WhatsApp heeft voor de Android-app een opvallende update uitgebracht. Naast nieuwe privacy-instellingen wordt de mogelijkheid geïntroduceerd om het WhatsApp-abonnement van een vriend of vriendin te betalen.

De nieuwste update voor WhatsApp op Android-apparaten biedt gebruikers de mogelijkheid om een persoon uit de contactenlijst te kiezen en voor diegene een abonnement af te sluiten. De dienst is het eerste jaar gratis te gebruiken, maar daarna moet jaarlijks een klein bedrag worden opgehoest.

Er zijn echter nog veel mensen die zich er niet toe kunnen zetten om te betalen voor apps via de Google Play Store, maar zij kunnen vanaf heden dus wel de hulp inroepen van een ander. Voor een jaar betaal je 0,89 cent, maar je kan voor een gereduceerd bedrag ook voor meerdere jaren een abonnement afsluiten. De functie Betaal voor een vriend vind je terug in: Instellingen -> Contacten -> Betalen voor een vriend.

Een andere vernieuwing is terug te vinden in extra privacy-instellingen. Het wordt mogelijk om de inzichtelijkheid van zaken als laatst gezien, de profielfoto en de profielstatus aan te passen.

WhatsApp is gratis te downloaden vanuit de Google Play Store.