2min

Tags in dit artikel

, ,

Rackspace en Dell hebben samen een manier gemaakt waarop bedrijven snel toegang hebben tot een hybrid cloud met VMware Cloud Foundation (VCF). Rackspace heeft zich bij Dell Technologies gevoegd om een veilige mogelijkheid te bieden om de hybrid cloud te benaderen.

VCF draait op Dell EMC VxRail. Bedrijven gebruiken het vooral om consistent en veilig applicatieportfolio’s in meerdere cloudomgevingen te kunnen beheren. Het is de enige Hyper-Converged Infrastructure (HCI) volledig geïntegreerd met VMware Cloud Foundation SDDC Manager, schrijft ITpro.

Interessant is dat VxRail een kostenreductie van 52 procent kan opleveren. Daarnaast verwacht men ook een achteruitgang in ongeplande downtime van 88 procent.

Fidelma Russo, senior vice president van VMware Cloud Services Business, zegt: “Een succesvol pad naar hybrid cloud lijkt veel op het gooien van een vrije worp in een basketbalspel – een eenvoudig, consistent proces leidt tot efficiëntere resultaten.”

Tip: VMware gaat nieuw tijdperk in met VMware Cloud Foundation 4

Lagere kosten en minder storingstijd

Hij gaat verder: “Door IT-transformatie te vereenvoudigen en consistent en veilig applicatiebeheer mogelijk te maken, levert dit ecosysteem aanzienlijk lagere kosten en storingstijd op. Dat zijn de soorten resultaten die elke organisatie wil zien.”

Dell is met nog veel meer dingen bezig. Zo presenteerde het eerder dit jaar zijn Dell EMC PowerScale-storagesysteem voor het beheren van ongestructureerde data die in diverse omgevingen staat. Het gaat om een combinatie van de beste hardware- en software-oplossingen van Dell. Hiermee kunnen bedrijven het beheer van hun ongestructureerde data beter onder controle houden.

Tip: Dell Technologies als sparringpartner voor kantoor en thuiswerken