Abonneer je gratis op Techzine!

Kodak introduceert de Kodak EasyShare LS633 Zoom Digital Camera, de eerste digitale camera ter wereld die is uitgerust met een OLED-scherm (Organic Light-Emitting Diode). Deze innovatieve en bekroonde technologie is ontwikkeld door Kodak en zorgt voor een heldere en scherpe beeldweergave zodat foto’s vanuit verschillende hoeken prima op de camera zelf kunnen worden bekeken. Het 2,2-inch scherm biedt een uitstekende beeldweergave en is tot 107 procent groter dan schermen van de meeste andere camera’s die een gemiddelde afmeting hebben van 1,5 inch.

Het OLED-scherm van de LS633 biedt zelfs in fel licht een uitzonderlijk brede kijkhoek van maar liefst 165º. Hierdoor kan de gebruiker gemaakte foto’s probleemloos op de camera bekijken. De LS633 is voorzien van een stijlvolle metalen behuizing en is de ideale camera voor iedereen die zijn foto’s graag laat zien op een OLED-scherm. Daarnaast is de camera uitgerust met een professionele Schneider-Kreuznach Variogon lens, diverse instellingen voor het nemen van foto’s, de Kodak Colour Science-technologie (zodat de kleuren niet onderdoen voor die van traditionele foto’s) en de unieke Share-knop. De LS633 is vanaf april leverbaar in Europa. De richtprijs bedraagt € 499.

De camera biedt een resolutie van 3,1 megapixel en wordt geleverd met een professionele Schneider-Kreuznach Variogon 3x zoomlens en 3,3x Advanced Digital Zoom mogelijkheden. Dit stelt gebruikers in staat om zeer heldere foto’s te maken, zelfs binnen het digitale zoombereik, die kunnen worden afgedrukt op formaten tot 28 x 35 cm. De gebruiksvriendelijke LS633 biedt duidelijke menuopties en is ook geschikt voor het vastleggen van bewegende beelden met video en geluid. Voor het e-mailen van foto’s kan de gebruiker maximaal 32 e-mailadressen opslaan in de camera.

De LS633 is de eerste van een nieuwe reeks digitale camera’s uit de Kodak EasyShare lijn die compatibel zijn met het nieuwe EasyShare afdrukstation 6000. Dit afdrukstation biedt een snelle en makkelijke manier om direct vanaf een EasyShare digitale camera kwaliteitsafdrukken te maken op een formaat van 10 x 15 cm. Zonder vervelende randen en binnen 90 seconden. De LS633 is ook compatibel met het nieuwe en compacte EasyShare camerastation 6000, waarmee de foto’s eenvoudig naar een computer kunnen worden overgebracht. Dit station fungeert tevens als oplader voor de camera. De LS633 maakt deel uit van de Kodak EasyShare lijn en wordt geleverd met gebruiksvriendelijke EasyShare-software voor het ordenen, archiveren, uitwisselen en afdrukken van digitale foto’s. Bezoek de volgende website voor meer informatie over de EasyShare-producten: Kodak EasyShare.