min

Tags in dit artikel

, ,

Multikabel heeft haar dienstenpakket voor internetabonnees uitgebreid met een nieuwe service: Fax2Mail. Vanaf dit moment kunnen alle abonnees gratis gebruik maken van deze extra e-maildienst.

Naast een al uitgebreide abonneeservice met virus- en spamfilters, een recent uitgebreid nieuwsplatform (usenet), online inzichtelijke telefonische wachtrij, helpdesk en uitgebreide online service-omgeving, is deze e-maildienst een goede aanvulling voor abonnees die ook graag per fax bereikbaar willen zijn, maar niet beschikken over een faxapparaat.

Met Fax2Mail kunnen internetabonnees faxen ontvangen via hun e-mailadres. Om gebruik te maken van de dienst kan men kosteloos een faxnummer aanvragen op de servicesite van Multikabel (http://service.multikabel.nl). Alle faxen die binnenkomen op dit nummer worden automatisch en zonder kosten als bijlage naar het bijbehorende e-mailadres gestuurd.

De dienst is daarmee bijzonder geschikt voor mensen die bijvoorbeeld thuiswerken maar niet over een faxapparaat beschikken. Met deze dienst is communicatie in en om het huis nog makkelijker geregeld