1 min

Tags in dit artikel

, ,

In het Xbox 360 Premium pakket is al een headset van Microsoft inbegrepen waarmee je kan communiceren op Xbox Live. Natuurlijk zijn er ook third party fabrikanten die headsets maken voor de Xbox 360, zo heeft Joytech er ook een , alleen is deze net iets anders dan de rest.

Joytech zal op de aankomende Leipzig Game Conference haar nieuwe headset tonen. Deze headset onderscheidt zich van de concurrentie door het feit dat je hem niet op je hoofd moet zetten, maar in de plaats daarvan op de Xbox 360 controller zelf moet vastklikken, een echte headset kan je het dus niet noemen. Deze communicator werkt zowel met de draadloze als met de bedrade Xbox 360 controller en heeft geen batterijen nodig. Ook kan je het volume van de ingebouwde speaker regelen regelen.

Hoeveel deze communicator gaat kosten of wanneer hij op de markt komt is nog niet bekend, maar dat zal waarschijnlijk aangekondigd worden op de Leipzig Game Conference. Voor diegenen die een headset niet goed kunnen verdragen en toch willen kunnen communiceren via Xbox Live is dit dus de ideale oplossing.