min

Tags in dit artikel

, , ,

De eerste twee gadgets die we bespreken zijn voor de mensen die overbodige luxe willen. Een bad met een ingebouwd lcd-scherm, en met halloween net achter de rug, een doodskist met alarm indien je nog zou leven. De laatste gadget is in feite gewoon een klok voor de diehard computeraars onder ons.

Vorige week vond je op Techzine een koelkast met ingebouwde televisie. Er bestaan reeds heel wat apparaten waarin reeds een lcd-tv geïntegreerd zit, maar deze keer is het bad aan de beurt. The Cosmo is zo´n dergelijke luxueuze badkuip. Hij is voorzien van een 8,5 inch waterbestendige lcd-tv en video-ingangen. Wanneer er niets op tv is kan je dus zeer makkelijk een dvd-speler aansluiten. Natuurlijk bezit ook het bad een aantal snufjes, bubbels en massages zorgen voor een aangenaam gevoel tijdens het tv kijken. Één nadeel, het prijskaartje van 5700 dollar.

Verschillende onder jullie zullen de volgende Urban Legend wel al eens gehoort hebben.Het graf van een persoon, dat na een lange tijd terug wordt opgegraven blijkt helemaal onder de nagelkrassen te zitten binnenin. Wie niet vertrouwt in de vijf criteria die personen dood verklaren, kan nog steeds deze doodskist aanschaffen. Binnenin zit een oplichtende alarmknop die anderen waarschuwt wanneer erop gedrukt wordt. Zo kan je meteen, indien je levend begraven zou zijn, terug opgegraven worden.

Voor de echte freaks onder ons hebben we deze binaire klok. Naast het feit dat hij wel grappig is, en dat de meeste mensen hem niet kunnen lezen, is deze gadget helemaal niet zo vriendelijk voor je portemonnee. Voor deze simpele wandklok betaal je zo´n 40 dollar. Misschien leuk om op het werk te hangen indien je programmeur bent, maar anderen weten denk ik wel wat beters te doen met dat geld. Dit doet me trouwens denken aan dat flauwe grapje: "There are 10 types of people in the world, those who understand binary and those who don´t."

Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.