Abonneer je gratis op Techzine!

Drie compleet verschillende gadgets in deze Roundup. Alhoewel het WK al een eindje voorbij is, is onze eerste gadget een webcam in de vorm van een voetbal. We zien en nog nooit eerder bedacht concept, de verlengstok voor je camera… (waar gaat het met de wereld heen). De derde is een stel slippers met ledjes in.

Het wereldkampioenschap is dan al eventjes voorbij, en deze webcam is dan niet meteen de beste. maar voor de rasechte voetbalfan kan deze webcam misschien iets betekenen. Hij is namelijk gehuld in een voetbalvorm. Voor een prijs van 10 euro kun je volgens mij geen kwaliteit verwachten, maar dit product richt zich dan ook op de voetbalfans, niet op de computeraars die dagelijks filmpjes maken. Er is de neutrale kleur zwart, maar ook oranje is verkrijgbaar.

De naam doet iets anders vermoeden, maar dit is toch géén iPod Gadget. De Quik Pod is eigenlijk een stok waarop je je digitale camera kan bevestigen. Op die manier kan je een foto nemen van jezelf zonder dat je daarbij moet klungelen of het aan iemand anders moet vragen. Persoonlijk zie ik de Japanners er hier in het Belgische Brugge al mee rondlopen. Een beetje belachelijk, maar moest je hem toch voor nuttige doeleinden willen gebruiken, dan kost hij je zo´n 25 dollar.

De slipper, warm, zacht en compleet ontechnologisch. Tot vandaag, want deze slippers hebben vooraan ingebouwde ledjes. Een mogelijke reden waarom deze gadget nuttig zou zijn is dat je wat kan zien als je ´s nachts naar het toilet gaat. Wanneer je in de slippers stapt gaan de lichtjes automatisch aan. Hiervoor is een zaklampje van 5 euro ook wel goed voor. Toch betaal je voor het schoeisel zo´n 69 euro.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm. Ook kan je eens op gadget.nl kijken voor de laatste nieuwe gadgets.

We bedanken remixxed voor het insturen van verschillende gadgets!