1 min

Tags in dit artikel

, ,

Timex heeft een nieuw sporthorloge aangekondigd dat draadloos kan communiceren met een iPod en kan dienen als afstandbediening.

Het iControl horloge, deel van de Ironman serie, kan worden geprogrammeerd om te synchroniseren met de iPod van de gebruiker. Het horloge heeft specifieke knoppen voor de iPod, zoals play/pauze, volume harder/zachter en volgend/vorig nummer.

De iControl heeft naast alle iPod-mogelijkheden ook enkele trainingsprogramma’s ingebouwd, zoals een trainingslog, conditietrainingtimers en een 50-lap geheugen. Het horloge biedt ook ruimte voor drie alarmtijden voor de verschillende dagen van de week, een terugtellende timer en Indiglo achtergrondverlichting. Volgens TImex heeft de ingebouwde batterij een levensduur van drie jaar.

Het horloge kan ook synchroniseren met een iPhone om dezelfde functionaliteit te bieden, maar alleen als de transmitter wordt uitgeschakeld.

Het horloge heeft reeds een "seal of approval" van Apple ontvangen. Het horloge komt in verschillende kleuren en is verkrijgbaar voor 125 dollar.