Dell heeft twee nieuwe workstations geintroduceerd, de workstations zijn onder andere uitgerust met een quad-core processor.

De nieuwe workstations van Dell dragen de naam: ‘Precision T5400 en T7200’. De processor van de computer is niet misselijk, de quad-core Xeon 5400 en dual-core Xeon 5200. Beide staan gelijk aan 3.2ghz. Verder zijn de systemen uitgerust met twee PCI Express Gen2 slots. De limieten van de systemen zijn erg breed, zo kan er maximaal drie terrabyte aan opslagruimte in en maximaal 128gb werkgeheugen. Het goedkoopste model is nog duur, 1400 Amerikaanse dollar moet er neergeteld worden.

Dell heeft ook besloten hardware van Google te gaan verkopen, de ‘Google Search Appliance’ en de ‘Google Mini’. Beide systemen moeten bestanden indexeren en helpen bij het vinden van informatie op bedrijfservers. Beide systemen ondersteunen ongeveer 220 bestandsformaten. Het grootste verschil van de twee systemen zit hem in het maximaal te doorzoeken bestanden. Bij de ‘Google Search Appliance’ is dit 30 miljoen en bij de ‘Google Mini’ ongeveer 300.000 bestanden. Het verschil hierin is ook terug te vinden in de prijs, zo gaat de ‘Google Search Appliance’ ongeveer 30.000 dollar kosten en de ‘Google Mini’ ongeveer 1995 dollar.