1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Hewlett-Packard, de marktleider in pc-verkopen, heeft een multimedia notebook geintroduceerd welke volgestopt is met diverse high-definition functies, inclusief een scherm wat volledige HDTV-films kan weergeven.

De HP Pavilion HDX-laptop, welke is gericht op ultimedia-fanaten, heeft een 20,1 inch high-definition scherm welke 1080p televisie weer kan geven. Gebruikers kunnen zelf de keuze maken tussen een HD-DVD of Blu-ray drive om hun films op af te spelen.

Aangedreven door een Core 2 Extreme of Core 2 Duo processor van Intel, heeft het systeem een hybride tuner aan boord. Deze tuner geeft de mogelijkheid om het systeem te veranderen in een digitale videorecorder.

De grafische krachtbron zal een Nvidia GeForce 8800M GTS worden met 512MB geheugen en de geluidsproductie zal komen uit vier Altec Lansing speakers met ingebouwde subwoofer.

Qua besturings-systeem kan er gekozen worden uit Windows Vista Home Premium of Vista Ultimate. Voor al dit moois is de prijs op 1999 dollar gezet en zal deze maand in de Verenigde Staten beschikbaar worden.