Abonneer je gratis op Techzine!

Tijdens de Consumer Electronics Show heeft Creative aangekondigd de Creative Zen Stone en de Zone plus te gaan updaten. Zo bevatten de nieuwe modellen twee- en vier gigabyte aan geheugen. Voorheen was dit slechts één gigabyte.

Naast een update van de opslagcapaciteit zullen de nieuwe versies van de Zen Stone en Zen Stone Plus ook een luidspreker bevatten. Zo is het ook mogelijk om zonder hoofdtelefoon gebruik te maken van de mp3-spelers.

Tussen de Zen Stone en de Zen Stone Plus zit echter wel wat verschillen. Zo bevat de Zen Stone Plus een equalizer, fm-radio, voice recorder, stopwatch en tot slot een lcd-scherm. Het scherm zal geen overbodige luxe zijn als de mp3-speler vier gigabyte aan muziek bevat. Tevens is de Zen Stone compatibel met bijna alle muziekformaten en is hij door middel van het welbekende "sleur-en-pleur"-principe te gebruiken.

Voor het bedrag van 49.99 dollar ben je al in het bezit van de Zen Stone één gigabyte. De Zen Stone Plus met twee gigabyte zal 59,99 dollar gaan kosten. Wat de prijs zal zijn van de twee- en vier gigabyte versiies is nog niet bekend gemaakt.