Halo-fan ‘Nathiel’ heeft, nadat hij zijn verhaal gepubliceerd had op het internet, een nieuwe Xbox van Microsoft gekregen met de handtekeningen van het hele Xbox-team en van sommige Bungie-medewerkers.

De gamer ‘Nathaniel’ had op het internet publicatie gedaan van zijn problemen met Microsoft. De gamer had namelijk een exclusieve Xbox omdat deze voorzien was met handtekeningen van enkele toppers bij Microsoft. De Xbox ging echter kapot en moest ter reparatie opgestuurd worden, ondanks dat hij expliciet had aangegeven dat de Xbox zorgvuldig behandeld diende te worden kreeg hij, tot zijn verbazing, een witte Xbox terug.

Er werd contact gezocht met Microsoft, die vertelde dat een medewerker de Xbox gewassen had. De man zocht verwoed steun op het internet. Nadat hij dit gedaan had kreeg hij al enkele collecters-items van Bungie thuisgestuurd. Maar ook Microsoft heeft een ‘cadeau’ toegestuurd. De gamer werd namelijk verblijd met een nieuwe Xbox die voorzien was van alle handtekeningen van het Xbox-team. Buiten de handtekeningen van het Xbox-team werd ook de handtekening van Bill Gates aangetroffen op het apparaat. Naast deze console kreeg de gamer ook nog een aantal games thuisgestuurd.

De gamer deed echter alleen op het internet zijn verhaal omdat hij vond dat Microsoft nodig zijn ‘workflow’ moest nakijken. Volgens hem moet Microsoft beter rekening houden met de wensen van de consument. Hij hoopt dat dergelijke gevallen in de toekomst uitblijven.