2min

Tags in dit artikel

TomTom, wereldwijd toonaangevende aanbieder van draagbare navigatieoplossingen, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van TomTom’s nieuwste vlaggenschip modellen: de TomTom GO 930 en TomTom GO 730.

De TomTom GO x30 serie heeft een fris, nieuw uiterlijk met gebruikersmenu van hoge kwaliteit. Het bevat TomTom’s bekroonde software en de meest recente navigatietoepassingen en content, waaronder geavanceerde rijstrookaanwijzingen, Map Share en een kwalitatief hoogwaardige handsfreekit.

Bestuurders hebben gemakkelijk toegang tot de nieuwe TomTom HD Traffic verkeersinformatie via de TomTom High Definition Traffic Receiver die wordt meegeleverd in de doos van de TomTom x30-serie HD Traffic modellen.

Daarnaast hebben TomTom GOx30 gebruikers voor het eerst toegang tot TomTom’s innovatieve "IQ Routes"-technologie, waardoor men gebruik maakt van de meest efficiënte routeplanning die momenteel beschikbaar is. Deze technologie houdt rekening met alle factoren die invloed kunnen hebben op de tijd die bestuurders nodig hebben om op hun bestemming te komen zoals rotondes, vluchtheuvels of verkeerslichten.

Ook houdt de "IQ Routes"-technologie rekening met de verkeerssituatie in het weekend of op werkdagen. Hierdoor calculeren de TomTom GO 930 en TomTom GO 730 altijd de snelste route waardoor bestuurders de controle terugkrijgen over hun dagelijkse routeplanning.

De twee modellen zullen, beknopt, de volgende zaken bevatten;

TomTom GO 930 HD Traffic

TomTom’s premium model bevat de meest recente, naadloze kaarten van 35 landen in West- en Oost-Europa, de Verenigde Staten, Canada en Rusland op het interne geheugen.

De TomTom GO 930 heeft een adviesprijs van 499 euro inclusief een abonnement van 6 maanden voor TomTom’s unieke HD Traffic verkeersdienst.

TomTom GO 730 (HD Traffic)

De kaarten van de TomTom GO 730 (HD Traffic) zijn uitgebreid naar 31 landen in West- en Oost-Europa. De TomTom GO 730 HD Traffic heeft een adviesprijs van 449 euro inclusief een abonnement van zes maanden voor TomTom’s unieke HD Traffic-verkeersdienst.

De TomTom GO 730 heeft een adviesprijs van 399 euro.