1 min

Tags in dit artikel

,

Microsoft en Lame hebben aangekondigd dat er vanaf vijf september een nieuwe Viva Pinata in de winkel zal liggen. Deze zal Viva Pinata: Trouble in Paradise gaan heten. Het spel zal ook op de E3 te zien zijn, die veertien juli van start gaat.

Het spel is pas enkele weken geleden aangekondigd en ligt dus al vrij snel in de schappen. Vrijdag vijf september zal er dus getuinierd kunnen worden met de piñata’s. Je kunt ook de tuin verlaten en op zoek gaan naar nieuwe piñata’s.

Rare heeft het spel, ten opzichte van de vorige Viva Pinata die overal goed gewaardeerd werd, op een aantal punten verbeterd, zo zijn er dertig piñata’s toegevoegd en een coöperatieve modus. Ook is er een uitgebreide tutorial en een simpele modus waarin alles al is vrijgespeeld.

"Trek je winterjas en sneeuwschoenen aan als je de kou van Pinartic gaat trotseren, waar je piñata’s zult vinden die liever in de kou en de lokale sneeuwstorm rondwandelen, zoals Pengums en Polollybears," aldus Microsoft. "Of je kunt de zomerkleren aantrekken en het zand van de Dessert Desert betreden, waar Camellos en Jameleons in de zon bakken."