2min

Tags in dit artikel

, , ,

Een beetje later dan jullie van ons gewoon zijn, maar jullie krijgen alsnog drie gadgets voorgeschoteld. We beginnen deze week met een biertje, gaan de extra calorieën van dat biertje lekker wegtypen met een hamster en eindigen in de auto! Veel leesplezier!

*burp* Budweiser USB-stick

Al vele USB-sticks zijn de revue gepasseerd in onze gadget roundup, maar deze Budweiser-stick slaat toch wel alles. Deze USB-stick is namelijk gevuld met (al dan niet lekkere ;)) Amerikaanse bier, maar in hoeverre dit drinkbaar is, werd niet bekend gemaakt. Het is verder ook onduidelijk of het bier een koelende functie uitoefent op de hardware van de USB-stick, danwel de data-overdracht verbetert. CNK, de maker van de USB-stick maakt echter allerlei USB-sticks gevuld met vloeistoffen, dus ook je eigen Jupiler-USB-stick is perfect mogelijk.

Hamster at fullspeed in 3,2,1…

Iedereen kent ze wel, die radjes bedoeld voor je hamster en waar dat rotbeest enkel gebruik van maakt als jij even niet kijkt of jij gewoon aan het slapen bent. Wie zijn hamster echter wel aan een snelheid van 300 hamsterstapjes per minuut wil zien trappen, moet enkel de plastic muis die in deze gadget zit, vervangen door een echt hamsterexemplaar. Het rad gaat namelijk sneller draaien als jij sneller typt. Vervelend voor mensen die al wat typervaring hebben aangezien dat ding natuurlijk op hol gaat slaan, maar om je kind/neefje/nichtje/… te stimuleren bij het leren typen.

When reality becomes a game

De titel en de het filmpje zeggen meer dan duizend woorden!

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!