Abonneer je gratis op Techzine!

Christian Dior zal ook de telefoonmarkt op gaan, namelijk met een telefoon die 22.000 euro kost. Het toestel zelf heeft niet veel bijzondere specificaties, maar er zitten 640 Swarovki-kristallen op verwerkt en het is bedekt met krokodillenleer.

De telefoon zal geproduceerd worden door het Franse bedrijf ModeLabs. ModeLabs heeft zichzelf gespecialiseerd in het maken van telefoons voor bedrijven die eenmalig een telefoon willen uitbrengen, zoals Hummer eerder heeft gedaan. De telefoon zal binnen twee weken op de markt verschijnen.

Dior heeft nog niet veel specificaties vrijgegeven, maar een aantal dingen weten we al wel. Zo is de telefoon 99x43x15 millimeter en weegt 125 gram. Het scherm zal 2,6 inch worden en aan de achterkant zitten 640 kristallen van in totaal 3251 karaat.

De telefoon zal ongeveer 22.000 euro gaan kosten en deze prijs komt hoofdzakelijk door de kristallen. Ook zal er een toestel komen dat deze kristallen niet heeft, deze zal een prijskaartje krijgen van ‘slechts’ 4500 euro.