Abonneer je gratis op Techzine!

Beginnen doen we deze week met een handige boekenplank, we gaan verder met een nostalgische snoepgrijper en eindigen deze gadget roundup met een nietsontziende allesvretende spaarpot. Veel leesplezier!

Lili Lite Reding boekenplank

Niet zozeer het ontwerp van deze boekenplank is zo vernieuwend, wel de manier waarop de maker deze nog nuttiger gemaakt heeft dan ze al was. Onder de eerste ‘plooi’ van deze boekenplank zit namelijk een lampje, waardoor je boekenhouder niet alleen je boeken op zijn plaats houdt, het laat je ook toe om die boeken effectief te lezen. Nee, er zit geen computer in die je leert hoe je moet lezen, wel een doodsimpele lamp waardoor het donker niet langer een bedreiging is voor het verhaal dat je wil lezen. Nuja, doodsimpel, het is net iets meer dan dat. De lamp gaat namelijk branden op het moment dat je een boek van de boekenplank neemt, zodat je zelfs het licht niet meer zelf hoeft aan te zetten. De lamp gaat echter niet branden bij elk boek dat je van de Lili Lite Reding haalt, maar enkel bij het boek dat je aan het lezen bent. Dat boek moet je namelijk open op de tweede hoek van de lamp leggen, waardoor je ook altijd weet waar je gebleven bent. Te koop voor 115 dollar.

Grijpen maar! Altijd prijs!

De volgende gadget is maar voor twee soorten mensen bedoeld. Ten eerste heb je die mensen die een enorme nostalgische drang hebben naar het lunapark, dat altijd volstond met grijpautomaten allerhande. Maar daarnaast is deze gadget ook bedoeld voor mensen die willen vermageren. Voor hen wordt het namelijk een hele klus om nog een snoepje te nemen, aangezien je daarvoor uit je luie zetel moet komen, naar het apparaatje moet sloffen en dan het uiterste van jezelf moet vergen om door middel van de grijparm een snoepje te nemen. Voor mensen uit beide categorieën is deze gadget echter een ramp: zij zullen na een tijdje zodanig geoefend zijn, dat het nemen van een snoepje hen bijna geen extra moeite kost en bovendien is het grijpen van die snoepjes minstens even leuk als het eten daarvan. Te koop voor 40 dollar.

Face bank

Of wat dacht je van deze spaarpot?

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!