min

Tags in dit artikel

,

Nummerinformatiedienst 1850, dat recentelijk een acquisitie heeft gedaan met de nummerinformatiedienst van Vodafone, start ook een internetsite. De internetsite is vanaf heden online en stelt gebruikers instaat om zakelijke telefoonnummers op te zoeken.

Frans van Belle van 1850-nummerinformatie: "Na de acquisitie van Vodafone 1800-nummerinformatie eind vorige maand is de introductie van 1850.nl een logische vervolgstap. Het betekent de beschikbaarheid van een breder dienstenaanbod voor onze gebruikers. Ons marktaandeel met betrekking tot nummerinformatie via telefonie en internet in totaal bedraagt nu meer dan 40 procent. Nederland kan verder dit jaar meer innovatieve multimedia introducties van 1850 verwachten."

Volgens 1850-nummerinformatie heeft de papieren versie van de telefoongids geen toekomst meer. Dit dikke boek werkt te omslachtig en is een stuk minder snel dan het internet is. De website is opgezet in samenwerking met iLocal. Die ook al bekend is in dit segment, bijvoorbeeld van radio en televisie.