1 min

Tags in dit artikel

, ,

GELID Solutions, een bedrijf dat opgezet is door twee ex-medewerkers van Arctic Cooling, heeft twee nieuwe koelers aangekondigd die de ‘Silence’-serie gaan aanvullen. Behalve twee nieuwe koelers komt het bedrijf ook met een koelpasta op de markt.

De ‘CPU Cooler Slim Silence 775’ van GELID Solutions.

[/sub]
De koelers zijn onderdeel van de ‘Silence’-serie en zijn derhalve low-profile koelers. Dit maakt ze geschikt om op zowel een gewone ATX-, een ITX- als een mATX-moederbord geïnstalleerd te worden. De koelers passen op zowel AMD- als Intel-systemen en zijn slechts 28 millimeter hoog. De TDP van de processoren mag, in verband met de koelprestaties, niet hoger zijn dan 65 Watt.

De ‘CPU Cooler Slim Silence AM2’ van GELID Solutions.

[/sub]

De nieuwe low-profile modellen zijn in sommige gevallen dunner dan het gemiddelde northbridge-koelblok. De lucht wordt verplaatst door een 80mm-fan die tussen de 1200 en 2500 toeren per minuut draait. Koelpasta is reeds aanwezig. De koelers zijn per direct beschikbaar en gaan zestien euro voor het Intel-model kosten, het AMD-model wisselt van eigenaar voor vijftien euro.

GC-2 Premium koelpasta


Indien je een koelblok opnieuw wil monteren is het raadzaam opnieuw koelpasta aan te brengen. GELID heeft gisteren ook zijn nieuwe GC-2 Premium koelpasta gelanceerd. De koelpasta komt zeer positief uit de eerste reviews. De koelpasta wisselt van eigenaar voor vijf euro.