Abonneer je gratis op Techzine!

Er zijn foto’s uitgelekt van een nieuwe HTC telefoon welke gebruik zal gaan maken van Windows Phone. Het meest opvallende aan dit toestel is dat hij geen uitschuifbaar toetsenbord heeft maar een uitschuifbare speaker.

De website Engadget kreeg de foto’s via niet nader genoemde bronnen in handen. Het nieuwe toestel van HTC zou eind september uit moeten komen in de Verenigde Staten en wellicht in een later stadium ook in Europa gaan verschijnen. Het toestel heeft nog geen officiële naam mee gekregen maar het type nummer is de HTC T8788.

Dit is in korte tijd het tweede Windows Phone toestel van HTC was is uitgelekt. Helaas zijn er vrij weinig specificaties bekend van het nieuwe toestel, behalve dan de uitschuifbare speaker en een kick-stand. Men verwacht dat dit te maken heeft met de multimedia toepassingen van Windows Phone. HTC hoopt op deze manier aan de behoefte te voorzien van mensen die echt op zoek zijn naar een multimedia telefoon om films op te kijken en muziek te luisteren, HTC zal waarschijnlijk gebruik gaan maken van Dolby Mobile speakers in deze telefoon.