1 min

Tags in dit artikel

, ,

update:
De storing is ondertussen opgelost, het is weer mogelijk om gebruik te maken van mobiel internet en mms. Waar het probleem zich bevond is onduidelijk.

originele bericht:
Een groot deel van de gebruikers van de providers KPN en Telfort kunnen geen gebruik maken van mobiel internet. De oorzaak van het probleem is nog niet gevonden, in Noord-holland, Flevoland en Utrecht hebben de mensen er vooral last van.

Klanten van Telfort en KPN die gebruikmaken van mobiel internet kunnen geen verbinding maken, ook is het niet mogelijk om een mms te versturen. Telfort heeft later laten weten dat de omvang van de storing nog in kaart wordt gebracht. Op Twitter verschijnen berichten dat er ook problemen in Eindhoven zijn.

Telfort had eerder deze week ook al last van storingen, na het veranderen van de instellingen kon er weer gebruikgemaakt worden van mobiel internet, of het probleem nu ook bij de instellingen ligt is niet duidelijk. Het is niet zeker dat het probleem bij Telfort ligt, omdat Telfort een virtuele operator is en gebruik maakt van het KPN-netwerk.