min

Tags in dit artikel

,

Nokia heeft een nieuwe applicatie toegevoegd aan de Ovi Store, met Swype kan je op een geheel andere manier typen. Dit gaat door middel van lijnen te trekken van de ene naar de andere letter. Swype was al eerder te verkrijgen voor Android en Windows Mobile.

Nokia heeft de applicatie Swype nu beschikbaar gesteld voor zijn Symbian^3 toestellen, Nokia is een van de bedrijven die heeft geïnvesteerd in het project van Swype, ook Samsung en een aantal kleine bedrijven deden mee aan deze investering. Nokia is er echter wel laat bij, Samsung maakt op meerdere toestellen al gebruik van deze nieuwe manier van typen.

Met Swype leer je op een andere manier typen met je smartphone, door lijnen te trekken van de een naar de andere letter komen er woorden te staan. Swype is tot nu toe alleen nog maar beschikbaar voor de Nokia N8 en de C7, dit zal binnenkort wel uitgebreid worden. Swype is in de Nederlandse Ovi Store nog niet beschikbaar, je kan hem wel downloaden, door het land waar je vandaan komt aan te passen.