Google moet hebben gedacht dat het opzetten van een service zoals Groupon ook wel zelf kan worden gedaan. Groupon sloeg eind vorig jaar een bod van 6 miljard dollar af en creëerde daarmee waarschijnlijk een nieuwe concurrent op haar eigen markt. Google’s kloon ‘Offers’ is op dit moment in volle ontwikkeling.

Zo blijkt uit een document waar Mashable de hand op wist te leggen. De release van Offers zou al gauw kunnen plaatsvinden. De service staat gelijk aan bekende concepten zoals Groupon en iBood, elke dag wordt een deal geplaatst, waarbij bezoekers zich kunnen inschrijven voor de voorverkoop van het desbetreffende product of de service.

Meer bewijzen voor het bestaan van de service zijn terug te vinden op de servers van Google zelf, op deze link vinden we bijvoorbeeld een logo van Google Offers terug.

Tegenover TechCrunch heeft een Google-medewerker inmiddels bevestigd dat een Groupon-cloon inderdaad aanstaande is. Op het moment wordt er met kleine bedrijven gecommuniceerd om een beeld te krijgen van de ondersteuning voor een test met de service.