1 min

Tags in dit artikel

, ,

nVidia heeft gisteren officieel haar Android Tegra Zone geopend. Deze Tegra Zone moet alle dual-core apparaten met een Tegra 2 chip aan boord naar een hoger niveau gaan tillen. Bij de lancering zijn verschillende reeds bekende applicaties in de Tegra Zone te vinden die extra fine tuning voor de dual-core chip hebben gekregen.

De Tegra Zone is via een applicatie in de Android Market te downloaden en biedt naast games ook reviews, HD trailers en andere exclusieve content. nVidia claimt dat de geoptimaliseerde versies een stuk realistischer en interactiever zijn. De laatste maanden zijn er verschillende telefoons en tablets uitgekomen met de Tegra 2 processor. Volgens nVidia is dit een snel groeiende markt die snakt naar geoptimaliseerde versies van bepaalde applicaties.

Met de lancering zijn verschillende games te vinden in de Tegra Zone. Zo kunnen onder andere Samurai II, Dungeon Defenders: First Wave Deluxe HD, Galaxy on Fire 2 THD, Backbracker 2 THD, Vendetta Online, Monster Madness en Hardwoor Solitaire IV te vinden in "The Zone." Daarnaast zal de Tegra Zone zichzelf nog verder vullen met nieuwe games en "Tegra-versies."