ASUS heeft laten weten dat het de namen van de ASUS Tablet 600 en de ASUS Tablet 810 modelen gaat vervangen. Beide Windows 8 tablets gaan de naam Vivo dragen.

De ASUS Tablet 600 gaat de naam Asus Vivo Tab RT dragen en is voorzien van Windows 8 RT. Aan de binnenkant is een NVIDIA Tegra 3 CPU te vinden. De specificaties zijn dus niet meer verandert sinds de Computex, dit in tegenstelling tot wat ASUS eerder dit jaar verklaarde.

De ASUS Tablet 810 krijgt gewoon de naam Asus Vivo Tab zonder RT. Dit omdat deze is voorzien van een Intel Atom processor draait op een normale versie van Windows 8. Ook bij de Tablet 8 heeft ASUS geen veranderingen aan de specificaties doorgevoerd. Iets wat veel gebruikers zich wellicht afvragen, de Atom-processor wordt passief gekoeld er is geen ventilator aanwezig.

Beide tablets zijn uit te breiden met een welbekende Asus Transformer-dock. Deze dock zal een toetsenbord, een touchpad, een tweede accu en twee USB slots bevatten. ASUS heeft helaas nog niets losgelaten over de prijs van deze tablets of de datum waarop de tablets beschikbaar komen. Verwacht wordt dat de Asus Vivo Tab duurder gaat worden dan de Asis Vivo Tab RT.