Abonneer je gratis op Techzine!

Er is een video op internet verschenen waarin een iPhone 5 prototype langs een iPhone 4S wordt gehouden. In de video zien we beide iPhone’s opstarten veel verder dan dat komt de iPhone 5 niet, maar het toestel is wel duidelijk groter dan de iPhon 4S en ziet er ook echt uit als een Apple iPhone.

Of het hier om een echte iPhone 5 gaat is niet bekend en moeilijk te zeggen, wij vinden het er enorm echt uit zien. Volgens de bron gaat het in de video om een iPhone 5 prototype dat werd ‘gevonden’, of mogelijk meegesmokkeld uit de fabriek, door een vriend van iemand die bij de Jincheng Foxconn fabriek in China werkt.

De video toont een aantal zaken die we al wisten van de nieuwe iPhone, zoals een groter scherm, een kleinere connector en de aansluiting voor de hoofdtelefoon is naar onderen verplaatst. De iPhone 5 start wel wat sneller op dan de iPhone 4S maar waar de iPhone 4S vervolgens een unlock screen laat zien, toont de iPhone 5 een melding dat het apparaat niet geregistreerd staat als onderdeel van he ‘iPhone Developer Program’ en verder dan het scherm met die melding komt de iPhone dan ook niet.