Nieuwe foto’s van HTC 8X gelekt

Abonneer je gratis op Techzine!

Het "What’s Next" evenement van HTC dat vandaag zal plaatsvinden in New York zal naar alle verwachting gebruikt worden om onder andere de nieuwe HTC 8X te presenteren. Hoewel dit evenement snel zal beginnen, zijn er toch op de valreep nog foto’s uitgelekt van de aankomende 8X.

Het lijken op het eerste gezicht foto’s van dezelfde paarse/blauwe 8X die eerder deze maand uitlekte. Alleen kunnen we nu ook de achterkant van het nieuwe paradepaardje van HTC zien. Daar valt uit op te maken dat de camera en flitser midden-boven zijn geplaatst. Geruchten spreken over een 8-megapixelcamera.

Aan het logo van Beats Audio te zien kan er van uit gegaan worden dat deze technologie in het apparaat zit verwerkt. Verder is er eveneens een 4G LTE-logo te zien, waaruit is op te maken dat er naar alle waarschijnlijkheid een MSM8960 Qualcomm Snapdragon in het toestel zit, omdat deze processor LTE ondersteunt.

Overige specificaties die verwacht worden zijn een 4,3-inch Super LCD scherm met een resolutie van 1280 x 720, een 1,5 GHz. dualcore Snapdragon S4-chipset, 1 GB werkgeheugen en 16 GB opslagruimte.