Vodafone komt met een speciale internetbundel voor de iPhone. Gebruikers kunnen onbeperkt mobiel internetten met een limiet van 10 GB waarna de internetsnelheid verlaagd wordt naar 32 Kb/s.

Dit meldt Tweakers.net op basis van documenten van Vodafone die het heeft kunnen inzien. In de documenten wordt gesproken over een abonnement genaamd iPhone Altijd. Dit abonnement is alleen bedoeld voor Apple’s toestel. Het is onduidelijk of voor het internet extra betaald moet worden of dat dit al onderdeel is van een van de complete iPhone-bundels.

De nieuwe bundels worden vanaf 1 oktober aangeboden, zo blijkt uit de documenten. Dan komt ook een bundel voor onbeperkt bellen en sms’en, iets wat nu al overigens mogelijk is voor klanten met een iPhone Vaak-abonnement. De internetbundel wordt ook onbeperkt, maar heeft wel een limiet van 10 GB. Bij overschrijding van die limiet wordt de snelheid verlaagd naar 32 Kbps.

Het abonnement iPhone Extreem 140 wordt ten slotte geschrapt. Dit abonnement kostte 140 euro per maand. De overige abonnementen blijven gelijk.