Surface-tablets bijbesteld dankzij hoge verkopen

Abonneer je gratis op Techzine!

Oude rivalen Microsoft en Apple lijken zich opnieuw in elkaars vaarwater te gaan bewegen. Een paar dagen voordat Apple een nieuwe serie tablets op de markt zal zetten maakt Microsoft officieel bekend dat het Surface-tablets moet bijbestellen vanwege de voorspoedig lopende pre-orders.

De wachttijd van sommige RT-modellen is inmiddels opgelopen tot twee of drie weken. Microsoft liet in een verklaring weten: "Surface is online beschikbaar op acht verschillende markten over de hele wereld: Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Online beschikbaarheid varieert op basis van orders en voorraad. Los van online beschikbaarheid zullen op 26 oktober 2012 alle drie de Surface SKU’s te koop zijn in de Microsoft Store op locaties in de Verenigde Staten en Canada, maar ook in alle 34 "holiday stores". Klanten kunnen hier kijken welke Microsoft Store het dichts in de buurt ligt".

De Microsoft Store die het dichtste bij ligt voor iedere Nederlander, is overigens gelegen in de Amerikaanse staat Maine. In Europa zijn momenteel nog geen Microsoft Stores gevestigd.