1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Google’s Android 4.2.2 is sinds gisteren beschikbaar voor de Nexus-toestellen van Google. Naast een aantal bugfixes en kleine verbeteringen, blokkeert de update ook de tweak die een LTE-verbinding beschikbaar maakt op de Nexus 4.

Het zat er aan te komen, deze nieuwe update maakt een einde aan de LTE-verbinding die via een kleine omweg mogelijk was op de Nexus 4. Via het debugmenu kon de telefoon verbinding maken met bepaalde 4G-frequenties, maar deze update zorgt er voor dat dit niet meer kan. Mensen die hier geen trek in hebben wordt aangeraden om de update niet te installeren.

Google heeft nog geen woord gerept over de update, maar de nieuwe versies van Android voor Nexus-toestellens staan online. De update sleutelt onder andere aan reboot issues en problemen met Bluetooth-audio.

De grootste verandering in de interface is te vinden in de notificatiebalk, waarmee je nu met een lange aanraking WiFi en Bluetooth kunt in- en uitschakelen. Notificaties van applicatiedownloads zijn voorzien van een schatting van de resterende tijd en de Gallery-app zou beter presteren.