MWC13: Alcatel presenteert Snap en Scribe Easy

Abonneer je gratis op Techzine!

Alcatel’s optreden op het Mobile World Congress laat ons achter met twee nieuwe smartphones in het portfolio van de fabrikant. Het gaat om de One Touch Snap en One Touch Scribe Easy.


De hierboven zichtbare Scribe Easy draagt een 5.5 inch WVGA-scherm met 1.2 GHz dual-core processor. Het apparaat verbindt zich met quad-band GSM en HSPA+ in 900/1200 of 850/1900/2100MHz. De Scribe Easy wordt van stroom voorzien door een 2500mAh accu en heeft een 5 megapixel camera en een magnetisch jasje met de naam MagicFlip, waar een kleine inbegrepen stylus aan kleeft.


De One Touch Snap is het tweede nieuwtje van Alcatel, dit is een telefoon met een 4.5 inch QHD-display, 8 megapixel camera, 4Mbps HSPA+ en quad-band GSM. De Snap heeft een behuizing die 9mm dik is. Volgens Alcatel is de behuizing van goede kwaliteit en komt de smartphone uit in de kleuren zilver, wit en gebroken wit.

Prijzen zijn nog niet naar buiten gekomen, maar naar verwachting debuteren de twee modellen voor een zacht prijsje, zoals we gewend zijn van Alcatel. Het bedrijf zegt dat de prijs afhangt van de ontwikkeling van de markt en heeft naast die vage notie ook geen datums van het debuut genoemd.