‘Nog een vierde kleur voor iPhone 5S op komst’

Abonneer je gratis op Techzine!

In de afgelopen weken hebben we al verschillende lekken gezien waardoor we met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen stellen dat Apple van plan is om een iPhone 5S met een champagnegouden behuizing uit te brengen. Een foto van een simkaarthouder in een nieuwe kleur lijkt erop te wijzen dat er mogelijk nog een vierde kleur bij zal komen.

Het zou gaan om de kleur Gunmetal Grey ofwel staalgrijs. De hint naar een vierde kleur is opnieuw afkomstig vanuit Japan, dezelfde bron die eerder met foto’s van de goudkleurige behuizing op de proppen kwam. Ondanks dat verleden behandelen we het lek vooralsnog met wat voorzichtigheid. Vooralsnog heeft Apple steeds vastgehouden aan witte en zwarte varianten van de iPhone. Met de iPhone 5S lijkt daar al sowieso verandering in te komen met een goudkleurige variant.

Apple zal naar verluidt op 10 september een persbijeenkomst organiseren om de iPhone 5S te presenteren. Het Amerikaanse bedrijf komt dan mogelijk ook op de proppen met de iPhone 5C, die sowieso in verschillende kleuren wordt uitgebracht.